• Prémium helyszín üzleti rendezvényekhez is
  A Gastropolis kiváló választás sajtótájékoztató, konferencia, vagy akár üzleti oktatás lebonyolításához is!
  Tovább a részletekre
 • Csapatépítés,

  ahogy szeretnétek

  Közös főzés, egy kis verseny vagy inkább jótékonykodnátok? Nálunk biztosan megtaláljátok a csapatotokhoz legjobban illő programot!

  Tovább a részletekre
 • Bérelj tőlünk helyszínt!
  Magán és céges rendezvényekre is tiéd lehet a Gastropolis!
  Tovább a részletekre

Rólunk

A Gastropolis Főzőiskolát azért hoztuk létre, hogy bebizonyítsuk: sütni-főzni nem ördöngösség! Mi több, a főzés egy izgalmas és kreatív elfoglaltság, ami kikapcsol, összehoz és szórakoztat.

A Gastropolis lelke természetesen a konyha, ahol alkothatunk, bátrak lehetünk, szórakozhatunk, és ahol bárkit örömmel látunk. Ezért egy olyan hangulatos helyszínt álmodtunk meg, ahol kizárólag minőségi alapanyagokkal és eszközökkel dolgozunk, séfünk pedig egyszerre precíz, szórakoztató és játékos személyiség.

Rózsahegyi Titusz több mint 12 éve pallérozza képességeit a vendéglátás területén. Ez idő alatt külföldi és belföldi éttermek konyháiban szerzett rengeteg rutint és tapasztalatot. Több szakácsversenyen sikerrel szerepelt; az RTL Klub Konyhafőnök című műsorában közel 15 ezer jelentkező közül a negyedik helyen végzett. Nem meglepő, hogy Titusznak nincs kameraláza, és a Gastropolis séfjeként magabiztosan vezeti be vendégeinket a konyhaművészet rejtelmeibe!

Sokszínű programjainkkal gondoskodunk róla, hogy minden vendégünknek egyedi élményben legyen része. Mert – bár főzőiskola vagyunk – nálunk rugalmasak a szabályok, a tanárok jó fejek, nincsenek vizsgák és mindenki sikeresen teljesít. Hogyan? Jól bevált receptünk van: a szórakozás receptje – és ezt szívesen megosztjuk bárkivel.

Szolgáltatásaink

A Gastropolis csapata sokéves tapasztalattal, szakértelemmel, határtalan lelkesedéssel és változatos programokkal várja vendégeit.
Azok, akik szeretik a gasztronómiát, a játékos programokat, a jó borokat és szeretnének egy különleges élménnyel gazdagodni - legyen szó céges vagy magán eseményről - jó helyen járnak.

Csapatépítő
programok
Esküvő
Helyszín-
bérlés
Főzőkurzusok
Buli

1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 9., 33-as kapucsengő
info@gastro-polis.hu

Mandrik Lilla
+3630 944 77 67
Rendezvények, együttműködések, megjelenések
Delényi István
+3630 952 72 02
Üzletvezető